Back to Top

Missie en visie

Onze missie

Onze missie is het leveren van goede zorg die bij iedere cliënt past. Wij staan voor een open communicatie met de cliënt. Bij ons staat de cliënt centraal en wij helpen hen te leven zoals zij dit willen. Om dit te kunnen realiseren, werken wij samen met andere hulpverleners om de kwaliteit van leven te verbeteren. Voor mensen die moeilijk aansluiting vinden binnen de Nederlandse multiculturele samenleving, kijken wij samen naar de begeleiding die bij de cliënt past. De vraag die hierbij centraal staat: wat heeft de cliënt nodig om te kunnen participeren in de maatschappij?

 

De zelfredzaamheid wordt gestimuleerd door samen met hen te kijken naar wat nodig is. Dit kunnen gezamenlijke activiteiten zijn waarbij de cliënt onder de mensen komt en op die manier cultuur en taal leert kennen. Daarnaast bieden wij hulp aan mensen die ingeburgerd zijn, maar zich niet (volledig) kunnen ontplooien in de samenleving. Dit kan komen door verschillende factoren als het niet durven, denken dat zij het niet kunnen en schaamte. Bij deze groep willen wij realiseren dat zij uiteindelijk zelfredzaam worden.

Onze visie

Onze visie is het blijvend aanbieden van de juiste zorg voor iedere cliënt individueel. Wij gaan voor een gerichte werkwijze die de mogelijkheden biedt om meer zelfstandigheid en een toekomstbeeld voor ieder mens te creëren. De toekomst zien we als een droom die voor iedereen uitkomt. Wij zorgen ervoor dat ieder individu zijn dromen en wensen, waar mogelijk, waar kan maken. Wij gaan voor een begeleiding die zich aanpast op wat nodig is en waarbij de doelen bijgesteld kunnen worden.

Thuiszorg Anahid
Adres: Vincent van Goghplein 6 en 8
7606 HP Almelo
Telefoon: 0546-786355
Mobiel: 0641882422
Email: info@thuiszorganahid.nl

Routebeschrijving


Route

Certificering


KeurmerkenOpeningstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © 2024 Thuiszorg Anahid   Algemene voorwaarden | Privacy