Back to Top

Missie en visie

Onze missie

Onze missie is het leveren van goede zorg die bij iedere cliënt past. We staan voor een open communicatie met de cliënt. Wij stellen de cliënt centraal en helpen mensen hun leven te leven zoals zij dit willen. Om dit te realiseren werken we samen met andere hulpverleners om de kwaliteit van leven te verbeteren.Voor mensen die moeilijk aansluiting vinden binnen de Nederlandse multiculturele samenleving kijken wij naar de begeleiding die daarbij past. Wat heeft de cliënt nodig om te kunnen participeren in de maatschappij?

De zelfredzaamheid wordt gestimuleerd door samen met hen te kijken wat nodig is. Dit kunnen gezamenlijke activiteiten zijn waarbij de cliënt onder de mensen komt en op die manier de cultuur en taal leert kennen.Daarnaast helpen we mensen die ingeburgerd zijn maar zich niet (volledig) kunnen ontplooien. Dit kan komen door verschillende factoren als: niet durven, denken dat ze het niet kunnen, schaamte etc. Deze groep mensen proberen we te begeleiden tot zelfstandigheid. 

Onze visie

Onze visie is het blijvend aanbieden van de juiste zorg voor iedere cliënt individueel. We gaan voor een werkwijze die de mogelijkheden biedt om meer zelfstandigheid en een toekomstbeeld voor ieder mens te creëren. De toekomst zien we als een droom die voor iedereen uit komt. We zorgen ervoor dat ieder individu zijn dromen, wensen waar mogelijk waar kan maken.  Wij gaan voor een begeleiding die zich aanpast op wat nodig is en waarbij de doelen bijgesteld kunnen worden.Onze visie is het blijvend aanbieden van de juiste zorg voor iedere cliënt individueel. We gaan voor een gerichte werkwijze die die mogelijkheden bied om meer zelfstandigheid en een toekomstbeeld voor ieder mens te creëren.


De toekomst zien we als een droom die voor iedereen uit komt. We zorgen ervoor dat ieder individu zijn dromen, wensen waar mogelijk waar kan maken.  Wij gaan voor een begeleiding die zich aanpast op wat nodig is en waarbij de doelen bijgesteld kunnen worden.

Thuiszorg Anahid
Adres: Vincent van Goghplein 6 en 8
7606 HP Almelo
Telefoon: 0546-786355
Mobiel: 0641882422
Email: info@thuiszorganahid.nl

Routebeschrijving


Route

Certificering


Keurmerken
Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Copyright © 2021 Thuiszorg Anahid | Privacy | Voorwaarden | Copyright
DutchEnglishArabicArmenianTurkish