Back to Top

Financiering / Eigen Bijdrage

Thuiszorg Anahid staat voor zorg die verder gaat dan het bieden van standaard diensten; het is onze toewijding om persoonlijke, hoogwaardige zorg te leveren die aansluit op uw individuele behoeften. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende zorgmogelijkheden die u bij ons kunt afnemen:

Zorg op Basis van Niet-gecontracteerde Zorg
Bij Thuiszorg Anahid wordt wijkverpleging verleend op basis van niet-gecontracteerde zorg. Onze deskundige wijkverpleegkundigen stellen een indicatie op basis van zorg in natura. Uw zorg wordt vergoed volgens de voorwaarden van uw verzekering voor niet-gecontracteerde zorg. In sommige gevallen kan het voorkomen dat u een deel van de rekening zelf moet betalen.

WLZ-indicaties en Persoonsgebonden Budget (PGB)
Voor WLZ-indicaties verstrekken wij de vergoeding op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Met een PGB heeft u de vrijheid om zelf zorg in te kopen en uw eigen administratie bij te houden. Het is belangrijk om te weten dat er een eigen bijdrage van toepassing is bij een WLZ-indicatie. U kunt de hoogte van deze eigen bijdrage berekenen op de website van het CAK.

WMO: Huishoudelijke Ondersteuning, Dagbesteding en Individuele Begeleiding
Voor huishoudelijke ondersteuning, dagbesteding en individuele begeleiding in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt de vergoeding verstrekt door de gemeente. Dit kan zowel op basis van zorg in natura als met een PGB zijn. Indien u een indicatie heeft in het kader van de WMO, dient u ook een eigen bijdrage te betalen. De hoogte hiervan kunt u berekenen op de website van het CAK.

Particuliere Basis
Naast de genoemde zorgmogelijkheden bieden wij ook de mogelijkheid om op particuliere basis zorg in te kopen met eigen financiële middelen. Als u interesse heeft in deze optie, staan wij klaar om met u in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken die het beste aansluiten op uw specifieke situatie.

Neem gerust contact met ons op; uw welzijn is onze prioriteit.

Thuiszorg Anahid
Adres: Vincent van Goghplein 6 en 8
7606 HP Almelo
Telefoon: 0546-786355
Mobiel: 0641882422
Email: info@thuiszorganahid.nl

Routebeschrijving


Route

Certificering


KeurmerkenOpeningstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © 2024 Thuiszorg Anahid   Algemene voorwaarden | Privacy