Back to Top

Begeleiding individueel

Bij Thuiszorg Anahid bieden wij ook begeleiding individueel. Men kan denken aan begeleiding in het gezin van een ernstig meervoudig gehandicapt kind dat thuis woont bij de ouder(s); of begeleiding rond een thuiswonend persoon met gevorderde dementie dei van de partner of vanuit de familie voortdurend hulp krijgt. Onze uitgangspunt is cliënten te ondersteunen om zo zelfstandig mogelijk hun dagelijks leven in te richten.

Wat houdt begeleiding individueel onder andere in?
– Het laten accepteren van de situatie
– Het bevorderen van de integratie in de samenleving
– Dagelijkse werkzaamheden regelen
– Plannen en uitvoeren van taken
– Administratie zaken bijhouden

Begeleiding individueel is niet alleen bedoeld voor volwassenen en ouderen die onvoldoende in staat zijn hun eigen leven te regelen en een eigen huishouden te organiseren. Begeleiding is ook mogelijk voor cliënten en gezinshuishoudens waar sprake is van langdurige en intensieve zorg voor een persoon met een beperkte zelfredzaamheid. De begeleiding kan hier nodig zijn als een vorm van respijtzorg, namelijk verlichting brengen bij degenen die voortdurende zorg bieden. Met deskundige, gediplomeerde en ervaren medewerkers om u te ondersteunen.

Voor wie?
Begeleiding individueel valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Dit houdt in dat de gemeente indiceert of en hoeveel begeleiding u nodig heeft. U kunt bij het Wmo-loket van uw gemeente een aanvraag indienen. Op de website van uw gemeente vindt u informatie over begeleiding individueel. Ook de medewerkers van Thuiszorg Anahid kunnen u hierover informatie geven. Bent u in het bezit van een persoonsgebonden budget (pgb) of wilt u de begeleiding zelf betalen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thuiszorg Anahid via telefoonnummer 0546-786355 of via e-mail info@thuiszorganahid.nl.

Thuiszorg Anahid
Adres: Vincent van Goghplein 6 en 8
7606 HP Almelo
Telefoon: 0546-786355
Mobiel: 0641882422
Email: info@thuiszorganahid.nl

Routebeschrijving


Route

Certificering


Keurmerken
Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © 2023 Thuiszorg Anahid   Algemene voorwaarden | Privacy