Back to Top

Huishoudelijke hulp

Voor cliënten die een dag worden of door andere omstandigheden niet meer zelf in staat zijn hun huishouding te voeren, omdat ramen wassen, stofzuigen, het bed verschonen of dweilen te zwaar wordt, biedt Thuiszorg Anahid huishoudelijke hulp.

 

Ook tijdelijk, bijvoorbeeld een revalidatieperiode of herstel van een ziekte kunnen redenen zijn om hulp te vragen bij het huishouden. Bij het intakegesprek worden afspraken gemaakt over wat de cliënt graag wil dat de hulp van hen overneemt en wat de cliënt zelf of vrienden, buren of mantelzorgers willen/kunnen doen. Wij bieden persoonlijke hulp op maat en naar wens. Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die in staat zijn het huis schoon en leefbaar te houden binnen de door de WMO gestelde indicatietijd.

 

De huishoudelijke verzorging neemt veelal meer tijd in beslag dan persoonlijke verzorging en daarom vindt Thuiszorg Anahid het extra belangrijk dat de medewerker en de cliënt het goed met elkaar kunnen vinden. Bij thuiszorg Anahid is het voordeel dat de medewerkers de taal spreken van de cliënt waardoor de cliënt zich prettiger voelt. Wij streven ernaar altijd vaste en betrouwbare hulp in te zetten. Omdat de cliënt zich kan uiten in eigen taal, ontstaat vaak een goede band tussen medewerker en cliënt. Medewerkers hebben oog voor de behoefte van de cliënt en kunnen goed meedenken om dingen voor de cliënt gemakkelijker te maken. Cliënten vinden het prettig om (tijdens het werk) gezellig te kletsen, want ook dat is belangrijk. En mocht er om wat voor reden dan ook iets zijn waardoor de cliënt zich niet prettig voelt, dan kijken we samen naar een goede oplossing. Uiteraard is ons doel het schoon en leefbaar houden van het huis naar ieders tevredenheid. Hierdoor kan de cliënt langer thuis blijven wonen.

 

Hoe krijgt u huishoudelijke hulp?
De huishoudelijke hulp valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Dit houdt in dat de gemeente indiceert of en hoeveel hulp u nodig heeft. U kunt bij het WMO-loket van uw gemeente een aanvraag indienen. Op de website van uw gemeente vindt u informatie over huishoudelijke hulp. Ook de medewerkers van Thuiszorg Anahid kunnen u hierover informatie geven. Bent u in het bezit van een persoonsgebonden budget (PGB) of wilt u de hulp zelf betalen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thuiszorg Anahid via telefoonnummer 0546-786355 of via e-mail info@thuiszorganahid.nl

Thuiszorg Anahid
Adres: Vincent van Goghplein 6 en 8
7606 HP Almelo
Telefoon: 0546-786355
Mobiel: 0641882422
Email: info@thuiszorganahid.nl

Routebeschrijving


Route

Certificering


KeurmerkenOpeningstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © 2024 Thuiszorg Anahid   Algemene voorwaarden | Privacy